söndag 15 juli 2007

Vadtorpsveckan 2007

Äntligen tillbaka i hemmet efter årets häktigaste vecka, att vara kursledare för 40 unga SSU:are är inte helt lätt. Men årets Vadtorpsvecka var dock guld värd. Det känns skönt att vi alla gjort vårt för att stärka oss i kampen för ett schystare samhälle, att vi dessutom fått sol och bad på köpet gör ju det hela inte sämre.

Under veckan har Alaa Idris pratat flyktingpolitik, allas våran Calle ifrån SEKO hållit i en facklig grundkurs och Hands off Venezuela pratade om revolutionen i Venezuela. RFSL har snackat HBT-frågor och kändisfaktorn höjdes något när ToppPetter snackade vad för regler som häller vid natt-affichering och demonstrationer.

Efter som vi är så viktiga så stod självklart förbundets höjdare på kö för att besöka oss, både Laila Naraghi och Jytte Guteland kom. SSU Jämtlands ordförande Jonas Andersson skymtades också och sent en natt dök Kalle Larsson upp.

Vi hann dessutom med att fira minnesdagen av Skotten i Sandarne tillsammans med den lokala S-föreningen. Trots iskallt duggregn begav vi oss ut för att visa solidaritet med våra äldre partikamrater.

Inga kommentarer: