måndag 19 februari 2007

Allt om Skene

Jag känner att min blogg handlat alldeles för lite om Skene, Sjuhärdads svar på Konstantinopel.

Denna härliga by där jag är född och uppvuxen erbjuder allt ifrån livets goda. Vi ligger nära storstaden men har samtidigt kvar den charmiga lantliga atmosfären. Vi har Frölisch Grill, som kanske serverar Västsveriges bästa hamburgare. Något som vi säkert vet är iallafall att Skene Järn är södra Sveriges största bygghandel.

Det enda smolket i bägaren är grannen i norr... Kinna. Skillnanden kan liknas vid den mellan Plutonia och Melonia i Resan till Melonia. Kinna, med sina tunga industrier och förvridna invånare kontra Skene, det gröna paradiset.

Bara Viskan skiljer oss åt, men ändå är skillnande enorm! De lömska kinna-borna har i ett försök att lura till sig nya offer utropat staden till folkrepublik. Men deras trick har inte lyckats, flera ur den innersta kretsen har istället lämnat det ruttnande liket till samhälle.

Men vi kan aldrig vila, för trots att ondskan just nu verkar slagen så vet vi att just i denna stund smids nya planer på att störta Skene och dess ärorika folk. Men vi ger oss aldrig, våra massor står redo att slå tillbaka alla angrepp från norr!

Leve Skene!

3 kommentarer:

Anonym sa...

De av illa dold avund genomsyrade påhoppen på Folkrepubliken Kinna fortsätter, måhända har Skene ingått i en ohelig allians med Konungadömet(!) Bergsbo? Om Skene bara ville erkänna Kinnas överhöghet skulle det kunna åtnjuta en framträdande position inom Folkrepubliken, överträffat endast av Fotskäl och Lund (där Folkrepublikens Centralkommitté för närvarande befinner sig). Vi hoppas att Skene ska ta sitt förnuft till fånga så att inga militära åtgärder måste vidtas för att bevara stabiliteten i regionen.
/Folkrepubliken Kinna

Anonym sa...

Ojojojojoj! Om Tobbe får tag på dig ligger du pyrt till min vän...

Anonym sa...

Inte många rätt du har ditt illaluktande skenesvin