tisdag 13 februari 2007

Plötsligt i Nordanstig

Var ute i Nordanstig idag, först i Hassela där vi besökte en skola och snackade lite med kidsen där, märkte rätt snart att folk tyckte politik mest var töntigt... men med lite övertalning gjorde de flesta vårt test. Var iallafall ett par trevliga sjuor som var riktigt sugna, det är alltid skoj när de hjälper en med att jobba =)

Blev bjudan på mat av Annelee, champinonfisk och potatis, oerhört gott. Passade på att snacka lite med två äldre Hassela-bor, varav den ena var med i den lokala S-föreningen. Vi pratade gamla IUSY-läger, priset på tork, kollektivtrafiken och mycket annat. Tyvärr pratade bägge ett brett Hälsingemål så jag förstod ungefär hälften.

Slog ihjäl eftermiddagen med att ta en tur in till Hudiksvall och våldgästa SSU:are där. Vi vet ju alla att ombudsmanen har automatisk rätt att våldgästa.

Tyvärr blev in kvällen och nybörjarmötet inte den rungande succé jag hade hoppats på. Hade bara fått in ett par som sagt att de var intresserade men inte kunde samt några som sa kanske.

Det slutade med att en tapper själ kom, men vi snackade ett tag och hade trevligt ändå så. Det finns definitivt hopp för SSU i Nordanstig, det gäller bara att locka fram folket.

På torsdag har jag nybörjarmöte i Ockelbo, där har vi redan 7 anmälda till träffen. Så det kommer gå toppen.

2 kommentarer:

Johanna Falk sa...

Tjoho, vad du kämpar!
Lycka till!!!

Kram

Anonym sa...

hej svejs... här har du en schysst blogg att titta på ibland...

http://permanentreform.blogspot.com/

Röda saluter/Mikael Å